Schoenreparaties & sleutels Een begrip in Hilversum - Voormalig Schoenmakerij Doets

Hilly Cordonnerie

Gijsbrecht van Amstelstraat 265
1215 CL Hilversum
035 - 628 48 91
info@hilly-cordonnerie.nl

OPENINGSTIJDEN:
Ma & di gesloten
Wo t/m za 10:00–16:00


Schoenmakerij, sleutels, fournituren en naamborden

Hilly Cordonnerie (de nieuwe naam van Schoenmakerij Doets) is een ambachtelijke winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat te Hilversum. Bij een schoenreparatie verstaan wij onder dat de schoen op een volledig ambachtelijke wijze wordt gerepareerd. Of u nu komt met een kapotte rits in uw laars, een versleten zool / hak of het maken van sleutels of naamplaat voor bijvoorbeeld uw nieuwe huis, u bent altijd welkom bij Hilly.

Hilly Cordonnerie is een bijzondere schoenreparatie winkel. Of u nu komt voor advies, een reparatie of het maken van een sleutel of naambord, u krijgt de volle aandacht als klant.


DIENSTEN

Schoenreparaties:


Als je zolen of hakken versleten zijn of er is iets kapot aan je schoen of laars: Hilly de schoenmaker repareert en herstelt. Wij repareren graag en met vakmanschap uw schoenen. Onder andere de volgende reparaties: leren langzolen, halve zolen (leer of rubber), beschermzolen, nieuwe hakken, doornaaien, aflappen, hielvoeringen, steeltips. Ook hak- of zoolverhogingen. Na de reparatie worden uw schoenen gepoetst.

Ritsen:
Ritsen zijn vaak een kwetsbaar onderdeel van uw schoen, laars of tas en willen nog wel eens stuk gaan. Wij zetten er vakkundig een nieuwe in.

Oprekken:
Soms zitten schoenen of laarzen net iets te strak en knellen ze een beetje. Wij kunnen ze dan waar nodig is een beetje oprekken.

Stikwerk:
U kunt bij ons terecht voor al het voorkomende stikwerk, zoals hielvoeringen, ritsen, losse naden.

Sleutels


Wij zijn een specialist op het gebied van sleutels en hebben een zeer uitgebreid aanbod. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

- fietssleutels
- huissleutels
- autosleutels (geen transponder
- baardsleutels
- certificaat sleutels

en nog veel meer…Ook accessoires zoals labels, sleutelhangers en sleutelringen zijn aanwezig.

Fournituren


Om uw schoenen mooi en soepel te houden is goed onderhoud van belang. Wij bieden u dan ook een assortiment aan onderhoudsproducten. Van schoensmeer tot poetsmiddel en van veters tot inlegzolen.

Naamborden


Bij ons kunt u naamborden bestellen in alle soorten en maten. Doordat wij samenwerken met twee gerenommeerde bedrijven op het gebied van graveren hebben wij voor u een zeer groot aanbod aan naamplaten waar u uit kunt kiezen.

Kom langs in de winkel of bekijk de onderstaande websites voor de mogelijkheden.

www.topemaille.nl - www.graphicsign.nl

Tevreden over onze service? Vertel het voort en like ons op facebook! Facebook

Contact